fruitkistje.eu_

Over ons

Fruitkistje.eu is een samenwerkingsverband van de e-commerce firma AGH Support en design bedrijf iGlitter. Fruitkistje.eu is uw online webshop voor houten kistje – decoratie kistjes – fruitkistjes voor uw decoratie in en rondom uw huis. 

Fruitkistje - houten kistjes - decoratie kistje snel geleverd.

Snelle levering van de houten fruitkistjes. Levering van de fruitkistjes ruim uit eigen voorraad. Kleinere bestellingen dagelijks met de pakketdienst verzonden, grotere bestellingen met onze eigen bezorgdienst afgeleverd. Op maat gemaakt houten kistjes vraagt iets langere levertijd, doch wij streven altijd met 3 werkdagen te kunnen leveren.

iGlitter is een jong bedrijf met Manon Ijfs als de creatief director. Met jarenlange ervaring met het ontwerpen en maken van tekstborden in alle uitvoeringen heeft zij in 2017 zich ook toegelegd op het ontwerpen van prachtige decoraties op houten fruit kistjes.

Agh Support gevestigd te Schagen is een firma met reeds een 14 jaar ervaring in de e-commerce omtrent verpakkingen. In Nederland al jaren vooraanstaand met diverse goedlopende webshops op gebied van verhuisdekens, noppenfolie en verhuismateriaal.

Samen in de persoon van Manon IJfs en Erwin Paauwe besturen zij de website fruitkistje.eu. Met deze specialistische webshop willen wij in geheel Nederland inspelen op dé trend van dit moment namelijk creatief decoreren met houten fruitkistjes.

Hoe fruitkistje.eu is begonnen.
Manon als creatieve duizendpoot zocht naar leuke, handige opberg-kistjes voor speelgoed van haar kinderen. Heel veel plastic en kunststof kistjes zag ze online, maar ze was juist op zoek naar iets van hout om er zelf een vintage look aan te geven. Via-via kon zij enkele gebruikte fruitkistjes kopen en heeft deze hip gemaakt als opberg-kistje voor het speelgoed van de kinderen. Vele enthousiaste reacties van vriendinnen resulteerde in de eerste opdrachten.

Met dit in het achterhoofd en zijn jeugdjaren gewoond tussen de boomgaarden in het mooie Zeeland bedacht Erwin dat er wellicht handel zit in deze “kistjes”. Zo is dit dreamteam begonnen met fruitkistjes.eu. Manon en Erwin zijn de twee personen achter deze website. Ieder met zijn eigen specialiteit. Manon voor het creatieve, Erwin voor achter de schermen.

Fruitkistje duurzaam hergebruik.

In het kader van MVO (= milieu verantwoord ondernemen)  geeft fruitkistje.eu een tweede leven aan fruitkistjes welke niet meer gebruikt worden voor hun oorspronkelijke doel namelijk voor de oogst van hardfruit. Duurzaam hergebruik van houten kistjes. Deze manier van hergebruik wordt ook “upcycling” genoemd een tegenhanger van het meer bekende recycling. Upcylcing slaat meer op oud materiaal veranderen in een nieuw, nuttig voorwerp. Dit zien we vooral veel in decoratie en huis inrichting terug komen. Iedereen kan het, je moet je eigen creativiteit enkel gebruiken om ideeën op te doen.

Gedreven door onzer beide passies handel en creativiteit is fruitkistje.eu dé webshop voor degene die op zoek is houten fruitkistjes voor te verven, meubelen ervan maken, (boeken)kasten maken of gewoon als decoratie in uw winkel of restaurant. Of gewoon als kistje!

Fruitkistje.eu uw online webshop voor houten kratjes, fruitkistjes, fruit kratten en meer.